Στιμάγκα 12/10/2015

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ  ΘΕΑΤΡΟΥ «ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ»

             «ΘΥΑΜΙΣ»

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ

ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ – ΒΟΧΑΣ

ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΤΚ.20002

ΑΦΜ 099681975  ΔΟΥ KOΡΙΝΘΟΥ

ΤΗΛ 2742061251 – 6980851993

http://www.sitemaker.gr/laografikosstimangas

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

     Στιμάγκα 12/10/2015                              

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 Τα μέλη του Δ.Σ του ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ «ΘΥΑΜΙΣ» σας ενημερώνουν ότι άρχισαν οι εγγραφές για τα  τμήματα  των παραδοσιακών χορών που θα ξεκινήσουν την Κυριακή 1/11/2015.

 

Χοροδιδάσκαλος παραμένει ο κος Χωρίκης Παναγιώτης εκπαιδευτικός, λαογράφος και συνεργάτης του θεάτρου Δόρα Στράτου.

 

Η έναρξη της χορευτικής μας χρονιάς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24/10/2015  και ώρα 19.00 στην αγροτολέσχη με παρουσίαση αυθεντικών παραδοσιακών φορεσιών από το θέατρο «Δόρα Στράτου» καθώς και παρουσίαση της Κορινθιακής Φορεσιάς από τον κ.Χωρίκη Παναγιώτη.

Τις παραδοσιακές φορεσιές του θεάτρου θα παρουσιάσουν οι γυναίκες του τμήματος  παραδοσιακών χορών των ενηλίκων και οι άνδρες χορούς από την Kαππαδοκία.

Τα παιδιά που ακολουθούν  το πρόγραμμα των μαθημάτων του θεάτρου (Γυμνασίου) θα παρουσιάσουν την Τσακώνικη φορεσιά καθώς και χορούς από την περιοχή αυτή.

 

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είσαστε υποστηρικτές μας και αυτή την χρονιά που θα έχει εορταστικό χαρακτήρα μια και ο σύλλογός μας συμπληρώνει 15 δημιουργικά  χρόνια  από την ίδρυσή του

 

Σας περιμένουμε.

 

 

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Τα cookies είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του laografikosstimangas.gr και την βελτίωση της εμπειρίας σας όταν το επισκέπτεστε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Decline